[GHID]Saman Zmeu

In jos

[GHID]Saman Zmeu

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Aug 03, 2015 5:24 am


Saman-ul Zmeu(Dragon) beneficiaza de 6 skilluri dintre care 3 skiluri sunt pentru buff iar celelalte 3 de atac.De aceea ,samanii sunt vazuti ca si "ajutoare",insa la level mare si cu un echipament adecvat,ei pot deveni foarte puternici in PvP.

Status
Un shaman dragon PvP are nevoie de INT care creste sansele de critic la Forta Dragonului deasemenea si sansa de a cauza foc de durata.Din acest motiv,un saman zmeu pvp ar trebui sa aiba cat mai multe puncte de INT posibil.
Al doilea ca si importanta este VIT,care va creste apararea si rezistenta caracterului.
DEX este al treilea ca si importanta in cresterea statusului iar STR are o valoare apropiata de 0 pentru un saman.


Competente
Talisman Zburator
Are cel mai mic timp de incarcare si anume 7 secunde,care urmareste adversarul pana la un anumit interval.Descrierea skillului in joc poate fi inselatoare : "Atac asupra mai multor tinte",dar in realitate Talismanul zburator poate lovi maxim 2 tinte daca ele sunt apropiate una de cealalta cand skilul loveste tinta.Talismanul Zburator este un skill valoros pentru saman dragon datorita capacitatii sale de a se bloca pe o tinta,chiar daca aceasta este in miscare.Asta este buna pentru pvm cu scopul de a aduna mobi,si foarte buna in pvp pentru sarcina de a pune jos un inamic ce incearca sa scape.

Aruncarea Dragonului
Este un skill rapid, cu multe avantaje.Are doar cu o secunda mai mult timpul de incarcare decat Talismanul Zburator.Face un pic mai multe daune,si are o sansa sa cauzeze foc de durata asupra tintelor.Orice posibila tinta ce se afla in raza lui de actiune primeste maximul daunelor skill-ului.Daunele focului de durata sunt similare cu otravirea,cauzand daune fixe de-a lungul timpului.Cu aceste proprietati,Aruncarea Dragonului este un skill valoros pentru orice Shaman Dragon.Cu toate acestea nu urmareste tinta daca este in miscare,si cere o tinta fixa.

Ragetul Dragonului
Orice tinta in raza de actiune(in acest caz un cerc in jurul caracterului shaman) primeste daune de la skill.De asemenea are sansa de a cauza foc de durata.Are cel mai mare damage dintre toate skillurile ofensive ale shamanului dragon,insa detine cel mai indelungat timp de incarcare : 20 secunde.Un avantaj il constituie faptul ca nu este necesar sa alegi o tinta specifica.Este folositor si pentru pvm si pentru pvp.Pentru pvm in special,atunci cand descaleci calul,avand tinta pierduta,cauzand daune tuturor mobilor din jurul shamanului.In pvp,este mai avantajos impotriva adversarilor care au viteza mare de miscare si sunt greu de ales ca tinta.

Binecuvantarea
Este unul dintre cele mai solicitate skill-uri de aparare in pvm si pvp.Binecuvantarea reduce suma daunelor atacului corporal primit in functie de punctele de inteligenta detinute de shaman.Durata de incarcare a skill-ului este de 10 secunde.

Reflexia
Reflectia face exact ceeea ce numele skillului sugereaza si anume reflecta un procentaj din daunele primite de la adversari cauzandu-le lor damage. Si acest procentaj depinde de numarul punctelor de inteligenta ale shamanului.Cu toate acestea reflexia nu reduce la fel de mult daunele primite ca binecuvantarea.Efectul reflexiei este de asemenea diminuat de efectul binecuvantarii.

Forta Dragonului
Fara indoiala este cel mai dorit buff pe care un shaman dragon il poate da aliatilor.Creste sansa de lovituri critice,depinzzand in tottalitate de numarul punctelor de inteligenta ce le detine shamanul.Este extrem de util atat in pvm cat si in pvp.Timpul de incarcare este de 10 secunde.Durata skillului depinzand si aceasta de numarul punctelor de inteligenta.


Deoarece samanul se foloseste de Atacul Magic,acest caracter nu va da maximul de randament in lupta corp la corp.Cu toate acestea,majoritatea samanilor decid sa foloseasca Paguba Medie,pentru a creste dauna pe hit(Dupa cum stim cu totii putina lume decide sa foloseasca aparari clopot si evantai).
Daca se foloseste Paguba Competentei si Viteza Farmecului,impreuna cu alte bonusuri PvP,Samanul Zmeu poate deveni destul de bun in PvP,mai ales datorita Binecuvantarii si Reflexiei,care scad considerabil damage ul primit._________________
"Nobody can give you freedom,nobody can give you equality or justice.If you are a man,you take it." Basketball
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 215
Data de inscriere : 16/01/2015
Varsta : 29

Vezi profilul utilizatorului http://krixusmt2.forumz.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum