[GHID]Ninja Lama

In jos

[GHID]Ninja Lama

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Aug 03, 2015 4:43 am


Caracterul Ninja Lama este fara indoiala un caracter bun atat in PvM cat si in PvP.Dezavantajul acestuia este ca faptul ca este unul dintre caracterele cel mai greu de folosit la maximul abilitatilor sale.
Spre deosebire de alte clase,competentele unui Ninja Lama au cerinte specifice si cer o atentie particulara asupra tacticilor ,care sunt destul de greu de folosit (fara a mai pune la socoteala ca lupta Corp la Corp este mai dificila ca cea de la distanta).

Status
VIT face personajul mai rezistent (acesta este un Status fundamental ) Mareste : HP, Apararea,Regenerearea HP si rezistenta ( cu cat mai multa Vit cu atat dureaza mai putin efectele negative).

DEX face ca personajul sa fie mai putin vulnerabil si stabilizeaza daunele.Mareste Daunele minime , adica prima valoare dintre cele doua de atac ( Str face contrariul mareste daunele maxime). Concluzia este ca imbunatateste daunele.Mareste Daunele Competentelor NON magice si Valoarea exhivei.

STR mareste potenta in corp la corp a personajului , deci daune medii ( adica acelea date cu sabii, pumnale..etc ) , dauna maxima a Competentelor si intr-o foarte mica masura si HP.

INT mareste forta si rezistenta mentala a Personajului , deci MP , Apararea Magica , Regenerarea MP.

Competente

Ambuscada
Consista intr-o injunghiere a adversarului. Este poate cea mai puternica dintre Competentele unui Ninja, sau cel putin cea mai utila. Primeste un bonus destul de important la dauna daca adversarul este injunghiat pe la spate , chiar si cand este folosita sub efectul Camuflajului.
Loveste pe suprafata Extinsa.

Dezavantaje
Daune instabile.
Probabilitatea de a rata executia.
Dificila de folosit bine (nu mereu se poate reusi injunghierea din spate)

Pumnal Rulant
Consista intr.o serie de roti. Aceasta Competenta este cea mai dificila de folosit , dar poate fi fatala adversarului. Aveti posibilitatea de a lovi nu doar odata , ci chiar de 2 pana la 4 - 5 ori.
Pentru a lovi de cel putin 2 ori , este necesara sincronizarea perfecta in a face PUMNAL RULANT imediat dupa terminarea combo-ului cu pumnalele si aruncarea in spate a adversarului. Pentru a face 3-5 lovituri...este nevoie de experienta de joc
Posibilitatea de a devasta adversarul
Posibilitatea de otravire

Nor Otravitor
Ninja scuipa otrava impotriva adversarului. Competenta contestata dar fara indoiala utila, pentru ca otravirea este unul din punctele de forta al unui Ninja. Norul face dauna magica si ignora apararea adversarului.
Loveste pe o suprafata extinsa.
Nu rateaza.

Atac Fulger
Ninja sprinteaza inspre adversar. Este abilitatea Ninja cea mai originala, chiar daca este mult mai inutila ca altele.Are o buna valoare tactica si face o dauna sigura (nu este influentata sau scazuta de nimic) destul de mare (ca sa se inteleaga mai bine, face o dauna mai mare decat o Viclenie facuta rau , daca cele 2 Competente in cauza, au acelasi nivel).
Da jos adversarul.
Poate ataca de la distanta.
Dezavantajul este ca de multe ori poate rata executia.

Camuflaj
Forta acestei abilitati consista in bonusul de camuflaj care il ofera. Daca este combinata cu Viclenie , permite unui Ninja sa fie devastant in razboi, dand lovituri mortale adversarilor.


Un ninja lama se poate dovedi foarte eficient indiferent daca foloseste Paguba Medie sau Paguba Competentei.
Un ninja Lama cu bonusuri adecvate,paguba medie si Viteza de Atac ,va deveni un adeverat "killer" ,ajungand chiar si la 8-9 k pe un singur hit.
Paguba Competentei permite de asemenea unui ninja ,sa fie devastant in luptele PvP.Acest bonus asociat cu alte bonusuri indicate in PvP,creste semnificativ dauna provocata mai ales de Ambuscada,daca aceasta este folosita corect (Indicat impreuna cu Camuflajul)
_________________
"Nobody can give you freedom,nobody can give you equality or justice.If you are a man,you take it." Basketball
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 215
Data de inscriere : 16/01/2015
Varsta : 29

Vezi profilul utilizatorului http://krixusmt2.forumz.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum