[NOU]Regulament Special

In jos

[NOU]Regulament Special

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iul 04, 2015 1:43 am

Pentru ca am observat ca acuzati fara sens si fara motive,va rog sa cititi cu foarte mare atentie regulamentul de mai jos.
Regulile referitoare la pedepsele primite pt. incalcarea acestui regulament se aplica incepand cu data de 4.07.2015


1.Un jucator care acuza un membru staff ca a dat iteme,status,modate*. 6/7 sau alte iteme cu valori mai mari decat cele normale,va trebui sa dovedeasca aceasta afirmatie.In caz contrar jucatorul poate primi de la 20h mute pana la 99h mute.
*Prin item modat se intelege orice item care depaseste valorile normale din joc,orice item care are mai mult de 5 bonusuri si orice item care are aceleasi valori de mai multe ori.De exemplu: Coif: 15 magie 15 magie 15 foc 15 foc 12 semi oameni.

Important de Retinut

1.Un membru Staff nu poate fi acuzat ca are Status.Toti membrii din Staff primesc automat Status la intrarea in echipa si le este retras statusul in cazul in care nu mai fac parte din echipa.

2.Singurii membri care au acces la iteme,monstri,level,kick,mute,ban sau creare iteme sunt Proprietarii serverului,adica acei membri care au [OWN] in fata numelui.Nici un alt membru Staff nu are acces la aceste comenzi,exceptie facand gradul [SGA] care are acces la Mute.


3.Statusul nu este transferabil(Nu se poate da statusul unui alt jucator).

4.Pe acest server nu se dau iteme modate,iteme cu 7 bonusuri,status sau iteme cu valori mai mari decat cele din joc si nu se vor da niciodata,INDIFERENT DE SUMA DONATA.Va rugam sa nu incercati inutil.

5.Pe acest server nu se accepta donatie pentru GM,GA,SGA,MOD,HP sau alte functii similare si nu se vor accepta niciodata.Stafful este ales in functie de competente.

6.Proprietarii Krixus Mt2 NU sunt in nici un caz responsabili de comportamentul avut pe alte servere ale celorlalti membrii din echipa.De exemplu: [GM]Cutare a dat iteme pe serverul X unde a fost GM.Daca [GM]Cutare isi face datoria fata de serverul nostru si respecta regulamentul,ownerii nu sunt responsabili pt ce a facut [GM]Cutare pe serverul X.De asemenea,respectivul GM nu are acces la iteme si chiar daca si ar dori sa dea,nu are de unde.(Decat in cazul in care farmeaza si si strange singur).

7.Un membru staff are voie sa isi construiasca un caracter de jucator pentru care poate farma pentru iteme,poate participa la concursuri si de asemenea ,poate fi pedepsit in cazul in care incalca regulamentul.Membrul care doreste caracter de jucator nu va primi nici level nici iteme ajutatoare si va fi verificat periodic.In cazurile in care membrul Staff are mai mult de 2 reclamatii pe contul de jucator,functia ii va fi retrasa.

8.Inainte sa spuneti "X imi da 20k,e modat,ca eu ii dau 5k" ;"Nu i dau dmg lui X ,e modat" ; "X da dmg mai mare decat mine,e modat",va rog sa verificati urmatoarele cazuri:
* Nu ai avut toate itemele pe tine;
* Iti lipsea unul din iteme(Vezi cazurile in care ai 60 Sabie de ex. si crezi ca ai 80;
* Iti lipsea scutul anti-rasa respectiva;
* Respctivul jucator are iteme site si tu ai iteme joc;
* Respectivul jucator are set anti-rasa si tu nu ai;
* Itemele tale sunt mai slabe decat ale adversarului(Tu ai arma Vader,el are arma Vip);
* Adversarul are toate nivelele Prestige si tu nu le ai;
* Adversarul are inele cu aparari si atac rasa(Cele de la Bambi) si tu nu ai;
* Adversarul are pietre +9 si tu ai +4;
* Adversarul are cele mai bune costume si freze iar tu nu ai;
Iar pt cazurile in care va bateti Sura BM contra Sura BM sau Saman exista posibilitatea ca:
* Adversarul sa aiba scut de lvl 200( Cu bonus magie) iar tu sa nu ai,in concluzie iei dmg mai mare si dai dmg mai mic;


Sper ca v am lamurit si sper ca va linistiti cu ocazia asta.Iar daca nu va linistiti sper sa nu fiu nevoit sa va linistesc eu.

avatar
Admin
Admin

Mesaje : 215
Data de inscriere : 16/01/2015
Varsta : 29

Vezi profilul utilizatorului http://krixusmt2.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum